Когато не ти върви, просто не ти върви. В това се увери Валери Божинов, който има сериозни проблеми не само с мястото си в националния отбор, но и в личния си живот.

Според последната клюка Алисия заплашила играча, че няма да му позволи да вижда сина им Валери-младши. В момента детето на звездната двойка живее при родителите на певицата, които зорко го пазят от футболиста и медиите, пише .

Повод за поредната разпра между двамата са засилващите се информации за връзка между Валери Божинов и Николета Лозанова.

Алисия дълго бесняла пред близки и била категорична, че синът й няма да става свидетел на скандалното поведение на баща си, както и че няма да позволи на Николета да се доближи до детето.

“Ситуацията около Валери и Алисия е доста сложна и нажежена. Те наистина са в конфликт, колкото и да го крият. Алисия не желае Божинов да контактува с детето заради постоянните приказки за негови изневери”, заявиха пред БЛИЦ запознати със случая.

Всъщност наскоро самата Алисия нападна индиректно Лозанова, след като бившата на Николай Михайлов и Валери Божинов заснеха обща фотосесия.

*Снимка: сп. Номер 69

Припомняне ви, че любовта между нападателят на Парма и певицата пламна по абсолютно същия начин – тя покани бъдещия си мъж да се снима в неин клип.

*Валери и Алисия

Сега Валери обаче е паднал в плен на чара на Николетка. Говори се, че плеймейтката дори е получила чисто нов автомобил "Нисан" от Божинов, в който е засичана неведнъж от папараци в столицата.

Алисия също ще се облажи от раздялата си с футболиста. Според последната клюка певицата щяла да получи 1 милион лева като обезщетение за няколкото години, прекарани с него.

*Алисия

Междувременно Николета се сближи с фолк-певицата Лияна, която нашумя особено покрай вече приключилата си връзка с друг футболист - Благой Георгиев (който пък заряза бременната си приятелка за да върти любов с фолкаджийката).

Те работят заедно по снимките на новият клип на Лияна към песента й "Да я науча", а текстът се вписва идеално в ситуацията в която са двете красавици: 

Чудиш се сега дали да я целунеш
трябва да си пил за да го направиш
твоя си е тя, вечната прислуга,
но мъжа в теб иска мен.

Да я науча ли да гали, да я науча ли да пали
да я науча ли да вика както аз...