Фолк певицата Алисия за пореден път показа отличен моден вкус.

Изпълнителката се появи на участие в стилна синя рокля и екстравагантни обувки. И моментално бе сравнена с модната диктаторка Виктория Бекъм.

Фенове на Алисия коментират, че брюнетката дори е засенчила съпругата на Дейвид Бекъм. В последно време певицата все повече заприличва на Пош Спайс - не само по стил, но и по фигура, пишат от kliuki.net.

Алисия се върна от ваканцията си по празниците видимо отпочинала и в перфектна форма. И не пропуска да подчертае забележителната си фигура с вталени рокли.

Въпреки че преди няколко дни изпълнителката леко сгафи с тоалет, който доста напомняше костюм на ориенталска танцьорка, Алисия бързо си върна водещите позиции на модна икона. Изпълнителката отново се появи на участие в елегантен тоалет, който подчертаваше фигурата й и й стоеше перфектно.

Мнозина дори смятат, че с новата си фигура, Алисия би могла без никакви притеснения да носи и някой от моделите на Виктория Бекъм. Не е тайна, че тоалетите на британската дизайнерка са за хора с идеални пропорции. Феновете на фолк дивата обаче смятат, че с новия си имидж и стил родната звезда спокойно може да засенчи дори по хубост съпругата на Дейвид Бекъм.