Фолк дивата Алисия представи своя най-нов музикален проект. Продукцията е снимана в луксозния португалски курорт Фару. Пътуването на изпълнителката било свързано със сина ѝ Валери, когото тя трябвало да заведе на футболен лагер в местния гранд Спортинг (Лисабон). По време на престоя си тя решила да си направи кратка почивка, но паралелно с това да заснеме и новия си клип. „При пътуването си в Португалия нямах планове да заснемам клип. Бях записала Валери на камп в Спортинг за 2 седмици и трябваше да го заведа там. Бяхме взели къща за няколко дни във Фару и мястото много ми хареса. Набързо организирахме снимките, понеже имах и готова песен, която така или иначе бях решила да клипирам“, споделя звездата.


Новият проект на звездата на Ара Мюзик беше представен преди броени дни и вече се радва на одобрението на меломаните. Във видеото всичко лъха на лято, ваканция и много сексапил. В лентата Алисия сменя няколко горещи визии, с които разкрива перфектно оформеното си тяло и буди страстта в своите фенове. Музиката на песента е различна от предишните парчета на изпълнителката – този път тя залага на по-модерно звучене.

Текстът е посветен на любовните отношения, раздялата и женската сила. „Запали, изгори си леглото след мене, друга там да не може да легне, свикнало е с моите извивки, пак ще иска мен“, гласи припевът, който се запомня още от първото слушане.
„Видеото се получи много небрежно, типично лятно. Може би е една идея женско. Това е моят летен подарък към феновете“ – споделя Алисия.