Руската звезда Алла Пугачова очаква първото си правнуче.

24-годишният й внук Никита Пресняков - син на дъщеря й Кристина Орбакайте, и 18-годишният модел Альона Краснова ще стават родители, съобщават руски медии. Бебето било заченато на родното ни Черноморие по време на лятната им ваканция.

Младият певец е представил любимата си официално на конкурса "Нова вълна" в Сочи, който завърши преди седмица.

"Срещнахме се с Альона преди повече от година. Цялото си свободно време прекарваме заедно и се опитваме да не се разделяме дори за ден", споделя Никита.

С Альона се запознали случайно, когато тя отишла на вечеря при негов приятел, пише "24 часа". Първите си дни като гаджета прекарали пак в България на почивка миналото лято. Алла Пугачова и Кристина Орбакайте харесват бъдещата си снаха, но тъщата на Пресняков не го одобрява за зет заради разликата във възрастта им. Дъщеря й е по-млада с 6 години от него и тъкмо е завършила училище. Според нея вместо да учи във ВУЗ, ще става майка.

През 2013 година Алла Пугачова стана майка на близнаци на 64-годишна възраст. Певицата и съпругът й Максим Галкин са родители на момче и момиче, които са износени от сурогатна майка. Бившият съпруг на Алла Филип Киркоров също има дъщеричка, която кръсти Ала-Виктория.