Съпругата на холивудския ас Джордж Клуни – Амал, украси корицата на престижното издание Vogue. Адвокатката по човешки права застана пред обектива на Ани Лейбовиц, като разкри подробности около личния си живот.

Заедно със звездата от „Бандата на Оушън“ обикновено пазят детайли около брака и семейството си далеч от светлините на прожекторите. "Има едно нещо в живота, което е от най-голямо значение за щастието и то е нещото, върху което имаш най-малък контрол. Бях на 35, когато го срещнах. Не беше ясно дали някога ще се влюбя така. А нито имах желание, нито бях екзалтирана от идеята да създавам семейство, без да съм го почувствала", обясни пред изданието 40-годишната Клуни.

С актьора се разходиха до олтара през 2014 г., а три години по-късно станаха родители на близнаци. Малките вече говорят, разкри гордата майка. "Джордж се погрижи "мама" да е първата дума, която казаха.", обясни още тя. "Тя е професионалистът, аз съм аматьорът. Тя се справя с всичко перфектно.", не пести суперлативи по неин адрес и самият Клуни.