И този сезон телевизионният ефир няма да се размине без присъствието на Къци Вапцаров. Властелинът на „колелото на късмета“ е поредният участник, чието име изниква в списъка за предстоящия 9-ти сезон на имитаторското шоу „Като две капки вода“, издава източник от кухнята на предаването.

След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от най-впечатляващите участници през последните осем години, пише LifeOnline.bg.

„Като две капки вода“ сезон 9 – All Stars събира на сцената имената, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации неповторимо шоу.

Продуцентът Маги Халваджиян обяви, че от общо 65-те участвали досега са избрани осем от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката. Сред тях е и телевизионера, който се сдоби с прякора Къцамун, благодарение на Фънки, докато участваше във "ВИП Брадър". Уви, зрителите на Нова телевизия няма да си починат от шоумена, който до преди няколко месеца гледахме в ролята на Бебето в "Маскираният певец".

Потвърдено е също, че Димитър Рачков няма да бъде водещ, на негово място отново е Герасим Георгиев - Геро заедно с Васил Василев-Зуека, които си партнираха в последното издание на „Маскираният певец“. В сезон 9 – All Stars на „Като две капки вода“ зрителите ще видят и Фики, Азис, Софи Маринова, Поли Генова, Михаела Маринова и Мария Илиева.

Стартът на шоуто е след месе на 22 февруари от 20:00 ч. по Нова тв.