Актрисата Аманда Байнс отправи обвинения към баща си в Twitter.

Тя публикува изказването, че баща й Рик я изнасилвал, когато била малка и продължил да я тормози психически.

Аманда изтри публикациите няколко часа по-късно, но ги замести с още по-стряскащи признания.

Байнс заяви, че нещата, които казала за баща си не са истина, но някой е имплантирал чип в мозъка й, който й казва какво да пише и говори. Човекът, който наредил да го инсталират бил баща й.



От няколко седмици светски хроникьори вървят по петите на Аманда Байнс. След като беше заловена, че кара в нетрезво състояние, Аманда не спира да прави странни неща.

Беше обвинена в кражба, изподра фен, опитал се да я снима, а в Twitter избухна със съобщения, че няма нужда от психиатър, а само от хирургична намеса, за да стане още по-красива.

През 2012 г. започнаха проблемите на Аманда със закона. Тогава се наложи родителите й да поемат контрол над нея, взимайки решения както за това как да се лекува, така и за това как да използва парите си. Тогава Байнс за пръв път влезе в психиатрия, но родителите й отказаха да назоват каква е диагнозата й.

Вчера майка й Лин, брат й и сестра й направиха изказвания, в които подкрепят главата на семейството и признават, че са шокирани от думите на Аманда. Рик е най-добрият татко на света и никога не е посягал по какъвто и да е начин на децата си, каза майката на Байнс в специално изявление. Видели, че ситуацията с дъщеря им излиза извън контрол, те се обърнали към мениджъра Сам Луфти.



Той успял да излъже Аманда, че трябва да замине за Лос Анджелис, където да се срещне с адвокати на родителите й. Байнс повярвала на Луфти, но вместо да я закарат в хотел в Ел Ей, тя се озовала в психиатрична клиника.

Интересното е, че Сам Луфти е човекът, който се опитваше да помогне на Бритни Спиърс, когато преди години тя получи нервен срив и се обръсна до кожа.

В крайна сметка, родителите на Бритни получиха контрол върху финансите на дъщеря си, но обвиниха Луфти, че манипулирал Спиърс и й навредил повече, отколкото да й помогне.