Амбър Хърд смята, че Джони Деп е станал за смях на церемонията по раздаването на Холивудските кино награди миналия уикенд, съобщава Контактмюзик.

28-годишната актриса и модел, която е сгодена за актьора, е недоволна от странното му поведение на церемонията, на която се появи видимо в нетрезво състояние. "Амбър не можеше да повярва, че той така се изложи. Това й се отразява зле и тя не е доволна", разкри запознат източник пред сп. "Стар".

Актрисата вече успяла да създаде близки връзки с децата на Джони Лили-Роуз и Джак от бившата му приятелка Ванеса Паради и станала истинска част от семейството.

"На Джони му беше необходимо много време да стигне до този етап с децата, но тази пролет Амбър стана истинска част от семейството и се включи в отглеждането на децата на Джони макар и ограничено. Амбър вижда децата на Джони почти всеки уикенд, когато те са с него, особено, когато са в Лос Анджелис и не работят на снимачната площадка", разкри запознатият източник.

51-годишният Деп окуражавал децата си да развиват връзката си с Амбър, като организирал "измъквания през уикенда", така че да могат да се опознаят. "Джони свикна да организира измъквания на далечни места през уикенда с Амбър и децата и обикновено наема хеликоптер и ги отвежда на отдалечено място или курорт в Южна Калифорния", разказва източникът, пише БГНЕС.