Холивудската актриса Амбър Хърд показа, че е готова да стане доведена майка на петте сина на милиардера Илън Мъск.

Това стана ясно след като 31-годишната красавица сподели в Инстаграм снимки и видео как се забавлява с малчуганите край операта в Сидни, Австралия. На едната фотография чаровната блондинка дори позира върху гърба на едно от децата.

Наследниците на 45-годишния бизнесмен са от брака му с писателката Джъстийн Маск. Близнаците Грифин и Хавиер се появяват на бял свят през 2004 г, а тризнаците Деймиън, Саксон и Кай са 11-годишни.

Звездата от „Момичето от Дания“ пък до скоро се славеше като нежната половинка на актьора Джони Деп. Двамата се разведоха официално през януари, след което тя получи 7 млн. щатски долара. Хърд обяви, че планира да похарчи сумата за благотворителност.

Екранният Джак Спароу подаде иск срещу доскорошната си половинка с претенцията тя да възстанови разходите за адвокатите, възлизащи на 100 000 долара. Към документите Амбър добави и молба за ограничителна заповед срещу 53-годишната знаменитост. Причината е предполагаемо домашно насилие. В официалните си показания моделът твърди, че Деп систематично налагал физически и психически тормоз над нея през 15-те им месеца брак.