Майкъл заряза моделката Цеци Красимирова. Това съобщава на страниците си „България днес”, като се позовава на близки до бившата изгора на Косьо Самоковеца.

Причината за раздялата станал последният Mерцедес на младежа. Той го записал на името на щатската си компания, а Цеци често използвала колата му и от месец насам се надявала той да й я подари, пише kliuki.bg.

Майкъл обаче не смятал да декларира любовта си чрез подаръци. След като се уверила, че няма да получи нищо от гаджето си, Красимирова му вдигнала скандал. Той пък мигновено решил, че няма бъдеще с бившата моделка и й посочил вратата.

Връзката между двамата се зародила миналата година, като двамата се запознали на международен конкурс за красота, който се проведе миналия октомври в София. Цеци била наета да консултира момичетата, желаещи да се включат в надпреварата, а Майк организирал цялата проява.

Фаталната моделка е спрягана за любовница на всички по-известни мъже от българския хайлайф. Голяма любов я свързваше с двама – единият бе Гонзо, другият – Самоковеца, който бе убит през 2003 г. в Амстердам. След тях красавицата не можа да задържи за дълго край себе си никой мъж. Сега Цеци е отново свободна за подвизи на любовния фронт, а мераклии около нея никога не липсват.

Снимки: Bulphoto