Американецът, от когото Цеци Красимирова наскоро съобщи, че иска дете, се оказа чист българин, пише "Всеки ден". Човекът действително живеел с САЩ, но си бил нашенски емигрант там.

Макар и да не е истински американец, гаджето на моделката разполагал със солидна банкова сметка, която компенсира българския му произход. Преди години той изоставил родината и заминал зад океана, за да пробва късмета си със собствен бизнес. Започнал търговия с мебели на едро, която постепенно се разраснала дотолкова, че сега дейността му се развивала в цял свят. Бил се специализирал в областта на луксозните стоки, от които натрупал милиони.

Заради бизнеса си гаджето на Цеци непрекъснато пътувал и двамата най-често се срещали в Испания, където моделката живее. Не било изключение да се виждат и в България, особено през лятото, защото милионерът имал луксозен апартамент в Лозенец край морето. Както „Всеки ден" писа, синеоката красавица в момента е обявила за продан собствените си имоти в страната, защото смята да купува къща в Южна Испания. Но когато й се налага да се връща в България, най-често отсяда именно в къщата на гаджето си.



Покрай него и с негова лична подкрепа преди време и тя решила да се пробва в бизнеса с мебелите. Искала да продава в Китай, но идеята й се провалила с гръм и трясък и бизнесът й бързо фалирал. Заради своя милионер Цеци мечтаела да замине за САЩ, но както е известно, така и не е получила американска виза в Испания. След много откази станало ясно, че причината е в случката с убийството в Амстердам на бившия й любовник Константин Димитров - Самоковеца, при което куршум попадна в главата й. Моделката обясни наскоро, че като „гадже на мафиот" била включена в „списък за наркотици", макар да нямала нищо общо с дрогата. След това обаче й дали виза в София.

Междувременно „Всеки ден" научи, че дъщеря й Джудит е приета в американски университет и най-вероятно наесен ще замине за САЩ. Майка й се надява да успее да тръгне с нея.

Източник: slava.bg, Сн.: Фейсбук