Коледата тази година ще бъде доста по-различна за Деси Слава, защото певицата заминава за своето така дългоочаквано зимно американско турне.

За разлика от предишните, то ще бъде доста кратко, само няколко дни, но това е продиктувано от вече поетите ангажименти на звездата на телевизия “Планета” в България.

Деси Слава отдавна не е пътувала до САЩ, затова с нетърпение очаква да види своите приятели в Чикаго и Лас Вегас. Те от своя страна също тръпнат от вълнение от срещите си с певицата, защото за никой не е тайна, че българите в Америка много харесват Деси Слава като глас и като човек. На Бъдни вечер и Коледа – 24 и 25 декември, Деси Слава ще зарадва с песните си сънародниците ни в Чикаго, а мястото на срещата е емблематичната българска дискотека Escape Lounge. Два концерта с много хитове и мили спомени очакват всички в Чикаго.



На третия ден от Коледните празници – 27 декември, гласовитата певица ще пътува до Лас Вегас, за да пее пред нашата общност в щата Невада. Дали в Града на хазарта Деси Слава ще пробва и късмета си, ще научим след нейното завръщане в България. Но при всички случаи голям късмет за всички наши сънародници в Америка е това неочаквано и много мило гостуване на Деси Слава в САЩ.