Тази събота, 16 октомври от 16:00 часа зрителите на bTV ще видят новото попълнение в „Нашите момичета: Звезди от кориците” - Ан Джи.

Тя ще сподели, че три пъти е отказвала да позира без дрехи, но баща й настоял с аргумента: „Не може да си толкова хубава и известна и да не се снимаш”.

Певицата покани екипа на предаването в дома си, където живеят само тя и малката й норка. Животинчето дори има собствен гардероб, който певицата демонстрира. В четвъртия епизод на риалитито зрителите ще видят как новата „звезда от кориците” избира татуировка за зъбите си.

Плеймейтката Златка ще посрещне екипа на предаването в къмпинг Каваци, където ще представи семейството си. Златка отново е тъжна, защото точно в този ден са разбрали, че баща й е тежко болен.

С носталгия тя се връща към детските си години, когато заедно с него са ходили за риба и всички я мислели за момче, защото била късо подстригана и доста бойна. Пред камерата Златка споделя притесненията си и около връзката си с Благой Иванов, който по това време все още е в чужбина и тя е самотна.



Утре зрителите ще видят първия урок по шофиране на АТВ на Бориса. Ще стане ясно, че Свилен е първото й сериозно гадже и доскоро младата манекенка се отдавала повече на купони и развлечения, но вече е станала по-кротка. Бориса ще запознае зрителите с брат си, когото тя много ревнува и затова лично одобрява всяка негова приятелка.

Екипът на предаването ще покаже Мариана Маринова след тежка нощ, защото е сънувала кошмари. Предстои й пътуване до Слънчев бряг и много работа по организацията на конкурса Мис Силикон.

Претендентките обаче закъсняват и Мариана се ядосва, защото една истинска „звезда от кориците” трябва да е преди всичко точен и отговорен професионалист. Момичетата уговарят прическите, грима и „костюмите” и шоуто може да започне.