Социалните мрежи ме успокояват. Това признава Ан Хатауей по повод използването на различни платформи. Актрисата, която пази строго личния си живот в тайна, се появи на корицата на февруарския брой на списание Town & Country. Въпреки че не публикува толкова често, звездата има хиляди последователи. В повечето случаи нейните публикации не са свързани толкова с личния ѝ живот и кариерата, отколкото със социални инициативи и проекти, които тя подкрепя. Хатауей пише забавни и вдъхновяващи статуси или качва снимки на други звезди най-вече по повод техни успехи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

„Да имам възможността да правя нещата по моите правила е най-добре за мен. Това ми позволява да се успокоя и да комуникирам по един по-изчистен начин“, коментира тя. Може би заради това, че е естествена, тя печели все повече фенове. „Колко забавна седмица беше. Благодаря на Town & Country за това, че съм на корицата им“, написа звездата в Instagram и качи снимки от списанието в профила си. „Толкова си красива“, написа нейна последователка в социалната мрежа. Други пък не пропуснаха да отбележат, че на снимката актрисата прилича много на Ева Грийн, пише tialoto.bg.

Ан Хатауей пази фигурата си от критици

През 2018 г. тръгна слух, че холивудската звезда е напълняла твърде много. Оказа се, че Хатауей е качила няколко излишни килограма нарочно – заради роля. Тогава тя използва социалните мрежи, за да изтъкне, че хората не бива да се срамуват от тялото си. Две години по-рано Ан Хатауей оповести, че ще става майка като качи снимка по бански в Instagram.