Преди няколко дни в Лос Анджелис се състоя парти, организирано от Vanity Fair в чест на холивудския мюзикъл "Клетниците".

Бляскавото събитие събра целия актьорски състав на лентата, сред който се откроиха красавиците Ан Хатауей и Аманда Сийфрид. Двете звездни дами, взели участие във филма, както винаги бяха подбрали стилни и същевременно с това запомнящи се тоалети за появата си на червения килим.

Лъчезарната Ан Хатауей изглеждаше великолепно в семпла бяла рокля с мини дължина, част от последната пролетна колекция на Theyskens’ Theory, и широка усмивка на лицето.

Дрехата с мрежеста материя бе допълнена от ефектно палто с кожи, което придаваше на цялостната визия на звездата много пленително винтидж излъчване.

Дизайнерският тоалет бе комбиниран със сандали на ток и клъч чанта.

Русокосата чаровница Аманда Сийфрид си спечели възхищението на присъстващи и модни критици, появявайки се с прелестна рокля от резорт колекцията за 2013 на Christian Dior.

Нежната дреха, придаваща на актрисата сладурско и момичешко излъчване, бе съчетана със сини сатенени обувки на ток от Alexandre Birman.

Романтични къдрици и окъпани в розово устни завършваха визията на Аманда.

Източник: