Гореща фотосесия направи гаджето на Бен Афлек. Заради своя чар, актрисата с кубинско-испански корени бе поканена от екип на Vogue – Мексико, където я виждаме на корицата на октомврийския брой.

32-годишната Ана де Армас показва естествената си красота, позирайки на плажа, с много лек грим и пясък по кожата и косата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue México y Latinoamérica (@voguemexico) on


Красавицата пусна два кадъра от снимките, направени за модната библия. Един от тях е черно-бял, като за него тя е без дрехи, само с черни латексови ръкавици на ръцете.

„Номер 1“, „Кралица“, „Невероятни снимки“, пишат последователите ѝ.

Според информация на американски таблоиди, Ана де Армас вече се е преместила да живее при Бен Афлек, с който я виждаме все по-често. В момента той ѝ помага да се подготви за участието си в лентата „Смъртта може да почака“, където ще си партнира с Даниел Крейг. „Желая да ме видят като нещо повече от жената с предизвикателната рокля с дълбоко деколте и гол гръб, но в същото време трябваше да запазя от блясъка, с който се идентифицира персонажът ми“, разказва тя.

Любовта между Ана и Бен пламва на снимачната площадка на филма „Deep Water“, където играят съпрузи, които са се разделили. Те обявиха публично връзката си едва през март тази година, след като бяха заснети на романтичната им почивка в Коста Рика.