Актрисата Ана Пападопулу чака второ дете.

След като се сдоби със син от бившия си съпруг Стоян Радев, брюнетката ще прави татко и сценариста Иво, с когото живее от няколко години.

Щастливата новина бе разкрита от екипа на Николета Лозанова „Поверително от NL“ по ТВ. Самата Ани още не е потвърдила новината, че ще става майка.

Актрисата вероятно е в трети — четвърти месец от бременността си. Тъй като на премиерата на сериала „Четвърта власт“ се появи без следа от коремче.

Звездата, която нашумя с участието си във филма „Писмо до Америка“ продължава да се снима в новия сериал на БНТ. Засега не е ясно дали скоро ще слезе от екран заради деликатното си състояние или сценаристите ще „забременят“ героинята й, за да продължи да играе до последния възможен момент и да се върне на работа след раждането.

В театъра обаче вече й търсят заместничка. Междувременно в арт средите се шушука, че за бебето я вдъхновила колежката й Теодора Духовникова, която е голям фен на големите семейства и пример за актрисата, пише „България днес“, цитира hotarena.net.