20-годишната Кендъл Дженър сподели своя снимка в Instagram, която предизвика скандал в редакцията на американското издание на Vogue.

Красавицата ще бъде на корицата на септемврийския брой, но някои от снимките от фотосесията не били одобрени от Ана Уинтур, което огорчило Кендъл. Според редактора фотографията, която моделът сподели вчера в социалната мрежа, е скандална и няма място във Vogue. На нея Кендъл е облечена с цял черен бански, който е твърде изрязан, а косата й е небрежно разрошена. Фотосесията е направена от знаменитото дуо фотографи Мерт Алас и Маркус Пиго.

В понеделник излезе и октомврийското издание на японския Vogue, на чиято корица е Кендъл. Снимката е дело на фотографа Луиджи Мурено, а моделът е облечен в дрехи от есенната колекция на Balenciaga от глава до пети – в черно кожено рокерско яке, риза в цвят сьомга и пола на каре с висока талия. Косата й е прибрана на две плитки и гримът й е опушен. На корицата за септемврийския брой на американския Vogue Кендъл е с пусната разрошена коса и е облечена в красив костюм с впечатляващ десен на Gucci. Наследете се и на останалите красиви снимки, с които Кендъл присъства в септемврийския брой на Vogue.