48-годишната певица вдъхнови своите последователи в Инстаграм като публикува снимка, на която е чисто гола, прикрила единствено гърдите си с ръка.

На кадъра изпълнителката излъчва увереност и сила, разкривайки на целия свят белезите си от операцията, претърпяла преди три години.

Анастейша се е подложи на двойна мастектомия, след като беше диагностицирана с рак на гърдата за втори път. За първи път певицата беше диагностицирана със заболяването през 2003 г., а новината, че коварната болест я е сполетяла отново, дошла през февруари 2013г.

По този повод изпълнителката сподели голата си снимка в Инстаграм, за да вдъхнови и окуражи други жени, намиращи се в същото състояние като нейното.



"Чувствам се добре и съм готова да прелистя следващата глава от живота си", заяви Анастейша. "Ранното откриване на болестта спаси живота ми два пъти. Ще продължа да се боря", каза изпълнителката, която призова всички, изправени пред тази болест, да се подкрепят.

Певицата е поредната знаменитост, която се е подложила на двойна мастектомия и открито говори за болестта и етапите на лечение, през които е преминала, за да даде кураж на други жени, които страдат от заболяването.

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver, Инстаграм