Световната поп звезда Анастейша се очаква да пристигне у нас под прикритие. Тайната визита на певицата не е свързана обаче с концертна изява, а с роля в нов филм, който ще се снима у нас, научи HotNews. "Американски нощи" е кино продукцията, чийто снимки започнаха преди дни, а една от първите локации беше зоната на НДК.

Освен Анастейша в лентата ще видим главния актьор от "Съседка за секс" - Емил Хърш, който вече е у нас. Също така в продукцията се снима и един от символите на италианската красота Мария Грация Кучинота. Соул дивата Анастейша не за първи път застава пред обектива като актриса. Зад гърба си тя има изяви както в игрални филми, така и в сериали. Припомняме ви, че тя имаше и доста трудни периоди в живота си. Звездата пребори цели два пъти рак на гърдата.

Новата филмова лента с нейно участие разказва за корумпирания свят на съвременното изкуство в Ню Йорк, където търговецът на изкуства и лидер на нюйоркската мафия, се борят за пари, изкуство, власт и любов, става ясно от представянето в сайта Imdb.