Анастейша се оказа една от звездите, които са вманиачени на тема вечна младост. Освен че дълго време кри на колко години е всъщност, тя призна, че била пристрастена към ботокса.

„Бях луда на тази тема през тридесетте ми години. Слагах си ботокс на всеки три месеца. Но веднага след развода ми осъзнах, че трябва да спра. Сега обичам да виждам как лицето ми се движи, имам мимики. Пристрастих се на прекалено ранна възраст и прекалявах с количествата. Сега връзвам косата си на конска опашка и тогава пак се чувствам млада“, сподели 47-годишната певица, която се разведе през 2010-а, пише eva.bg.

Когато стартирала кариерата си, тя била на 30, но всъщност лъжела, че е на 22. „Много беше важно да си под 29 години. Sony не са ме карали да лъжа за възрастта си. Дълго време криех истинските ми години, но казах истината, когато минах към друг звукозаписен лейбъл. Чувствах се много виновна. Журналистите ме питаха кога съм родена, на колко години е сестра ми и аз изпадах в паника. Всеки в тази индустрия го прави. Смятах, че това е нещо, което се очаква от теб. Че означава, че най-накрая си пробил. Но се чудя как издържат да живеят с тази лъжа“, каза още Анастейша.

Снимка: Getty Images/Guliver