Актьорът Антоан Петров, по-известен като Анди, има сериозна връзка с красавица. Това е 21- годишната брюнетка Яна Петрова, която успява да плени сърцето на актьора. Двамата са заедно вече над 2 години. Живеят под един покрив, а Анди скоро ще падне на колене и ще й поиска ръката.

Яна е естествена красавица и може да се похвали със завидни форми, а мъжете редовно се обръщат след нея. Петров вече е решил да вложи хонорара си от „Капките”, за да вдигне сватба, издават близки от обкръжението на актьора. Анди е лудо влюбен в красивата Яна и е готов на всичко, за да са заедно. Въпреки че са сравнително млади двамата се чувстват узрели да създадат семейство.

Петрова е родом от София, в момента е студентка, но вече сама си вади парите. Работи в голяма рекламна агенция. За последния рожден ден на Анди, Яна му подари огромно пиано. Актьорът от години се учи да свири, но никога не е имал роял в дома си. "С приятелката ми вече живеем в хармония и музика", казва Анди след като получава подаръка си, пише „България Днес”.