Според последната клюка фолк певицата Андреа е аут от музикална компания Пайнер!

Певицата чакала да изтече договора й с музикалната компания и да продължи кариерата си самостоятелно. Именно заради това бави продукцията си, тъй като ако пусне сега песните си, те автоматично стават притежание на димитровградската фирма. Те пък от своя страна могат след напускането й дори да забранят да ги изпълнява по участията си, пише Шоу.

Причината за решението й? В последните години Андреа се чувствала пренебрегната от ръководството на фирмата. Тя се оплакала пред свои близки, че й се налага абсолютно сама да плаща за цялата си продукция. Неслучайно певицата намали издаването на нови песни и клипове.



Фолк звездата страдала, че не е получила награда за творчеството си на последната церемония на ТВ Планета. Неведнъж Андреа споделя в социалните мрежи удовлетворението си от успеха на песента ''Най-добрата'', допълвайки, че макар и без награда сингълът остава хит.

Друга причина за желанието на певицата да напусне музикалната компания е, че е тя не е сред любимките на шефа - Митко Димитров и той никога не се изказвал ласкаво за нея. Също така от компанията винаги предлагали Галена, Преслава и Джена за участия, но никога Андреа, пише сайтът front.bg, като се позовава на свои източници.

Най-интересното в случая е, че участията на певицата вече се рекламират по Фен ТВ, какво по-красноречиво от това!