Една от ветеранките сред панелистите на Гала в "На кафе" - Андреа Банда Банда е сериозно хлътнала по свой колега, коментират хора от обкръжението й, дочу HotNews. Брюнетката, която иначе е обвързана от няколко години, не може да свали поглед от най-новото попълнение в предаването - писателят Георги Блажев.

Блажев, който от своя страна пък е разведен, е мокрият блян на държащата се като тийнейджърка в пубертет Банда Банда. Както е известно, влогърката има гадже на име Иван, който се занимава с финанси, но въпреки това не крие симпатиите си и към своя колега. За да не изглежда грубо спрямо факта, че си има мъж, тя излиза от ситуациите на небрежен флирт с това, че много харесва Жоро като човек и начин на мислене, поведение.

За интересите на Банда към Блажев говорят й сърчицата, които тя редовно му изпраща в социалната мрежа. Още преди да тръгне сутрешно-обедния блок, тя изобщо не си пести любовните имотиконки, с които шари под снимките му. Блажев обаче предпочита да си бъбри повече със синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска, съдейки от това, че си е публикувал общ кадър с тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Питайте ме кога ще вали!

A post shared by Georgi Blazhev (@georgi_blazhev) on