Една от титулярните коментаторки в предаването „На кафе” по Нова телевизия – влогърката Андреа Банда Банда, е милионерска щерка. Откакто се появи в предаването преди 2 години и половина, зрителите не спират да се чудят как е истинското й име, как се е озовала в звездната компания на останалите ко водещи и с чии протекции тя е на малкия екарн. Синеоката брюнетка упорито крие фамилията си, а в социалните мрежи се подвизава единствено с псевдонима си Банда Банда.

„Когато се появих в „На кафе” започнаха да коментират: „Ама каква е тази? Ама какво е това име? Ама защо?” Не че си крия истинското име, ама има ли значениe?”, философства Андреа.

За разлика от много от родните вип персони, които парадират със звезден статус, Андреа крие произхода и материалните си възможности. Една от най-близките й приятелки е Ива Софиянска-Божкова. Според запознати с житието-битието на Банда Банда, заплатата й в „На кафе” от 2500 лева била минимална част от сумата, която й е нужна всеки месец, за да поддържа високия стандарт на живот, на който е свикнала. Заради приликата й с холистичния лекар д-р Мария Папазова, която често гостуваше със здравните си съвети в „На кафе”, феновете на сутрешното предаване заподозряха, че двете имат роднинска връзка. Заради съмненията им и коментарите в социалните мрежи, че д-р Папазова е уредила дъщеря си или внучката си Андреа в предаването, от екипа на „На кафе” изработиха специална табела с надпис „Андреа Бандова Папазова”. „Това е абсурден слух. Какво да направя, освен да се смея?”, отсича набедената за нейна родственица.

Една от главните причини влогърката да пази в тайна фамилията си е 63-годишният й татко. Красимир Петков Влъчков е в съвета на директорите на „Топлофикация Банско” и е съдружник в още 5 дружества. Според запознати бащата на Андреа е вкарал мъжът на Гала - Стефан Николов, в бизнеса със зелени енергии и така Банда Банда си е бетонирала стола на панелист в сутрешното предаване. Андреа Банда Банда или Андреа Влъчкова, е била съдружник в едно от тях - „Солери”, занимаващо се с възобновяеми енергийни източници на енергия и соларни панели, а негов управител е баща й Красимир Влъчков. Синеоката брюнетка, специализирала „Кино” едва ли има хал-хабер от възобовяеми източници на енергия, за да управлява такова дружество, коментират близки до семейството й. Точно, когато добила популярност като един от панелистите в „На кафе”, Андреа е излязла от дружество „Солери” и започна да крие фамилията си.

По време на участието си в кулинарното предаване „Черешката на тортата” 30-годишната Банда Банда не допусна екипа да снима в дома й, а покани гостите си в ресторант и с това още повече засили слуховете, че крие високия си стандарт на живот. Знае се, че тя живее в луксозно имение в полите на Витоша. „Не обичам да споделям лични неща, притеснявам се. Изолацията ми се отразява добре. Преди постоянно бързах и тичах нанякъде. В телевизията е много натоварено. Отделно се занимавам с инфлуенсърството. Изглежда лесно и елементарно, но е много натоварващо, защото постоянно снимаш нещо. В момента се чувствам много по-добре здравословно“, споделя Андреа.
В края на миналата година срещу нея назря масов бунт в социалните мрежи. Профилите на „На кафе” бяха залети с гневни коментари, настояващи Банда Банда да бъде свалена от ефир.

Популярната и иначе чаровна влогърка изобщо не се впечатлявала от негативните коментари по неин адрес, с които е пълно в социалните мрежи. Свикнала е, тъй като отдавна е на прицел. Когато била тийнейджърка, съучениците и приятелите на Андреа й се подигравали, тъй като имала доста дебели и неоформени вежди. „Сега искам да се обърна към всички вас, които ми се подигравахте. Въпреки големите ми и дебели вежди – 12 години по-късно ме дават по телевизията и пак съм с тях. Вие къде сте?”, попита в едно от първите си появявания на малкия екран Андреа.

След като завършила гимназия, а след това учила в Обединеното Кралство, артистичната брюнетка била приета да учи в НАТФИЗ актьорско майсторство. Прекъснала следването си, защото не й оставало време за увлеченията й по режисура. А и изобщо не била съгласна с методите на преподаване у нас, особено след като видяла как се учи във Великобритания.

Доскоро Андреа упорито криеше и самоличността на гаджето си. Тъй като пази личния си живот в тайна и не публикува техни общи снимки, плъзнали слухове, че такъв не съществува или е някоя мутра. „Гаджето ми се казва Иван, финансист е и е доста сериозен тип. Няма нищо общо с мен, хич не е вятърничав”, разкри Андреа по време на гостуването си в „Говори с Ива” по Нова телевизия и показа негова снимка. Двамата са заедно от 4 години, но за момента не планират сватба, пише Уикенд.