Панелистката от "На кафе" Андреа Банда Банда успя да реализира рождения си ден, въпреки че преди дни  беше изпаднала в лошо настроение, че няма да празнува. За това допринесе и факта, че родителите й са с ковид и в момента дори са в болница.

Въпреки неприятните ситуации в семейството, глезената брюнетка се развихри с приятелки, като ги почерпи обилно със скъпо шампанско на марките Moet и Mumm, става ясно от сторитата й публикувани в Инстаграм. В част от тях споделя, че е поканила всички, които са й звъннали да й честитят празника. Сред тях е била и "стажантката" от "На кафе", както тя я представя и дори показва подаръка, който й е направила с коментар за цената му. "Стажантката си е изхарчила заплатата, за да ми купи подарък", с ирония коментира Банда Банда.

Интересно обаче, че Банда Банда не ходи на работа, тъй като е под карантина, а в същото време организира събирания с приятели, за да ги почерпи за рождения си ден.

Любимката на Гала чукна 21 години. Тя е празнувала на открито, става ясно от сторитата й. Като почерпката се случила инциденто. Слязла да похапне в кварталния ресторант, а накрая се изсипали достатъчно приятелки, за да я зарадват.