Една от панелистките на Гала не спира да се рекламира с фенските атаки към скромната й личност. Става въпрос за Андреа Банда Банда, която изтъква този път, че е желана и от мъже, и от жени. Труженичката в „На кафе“ има предложение да прави секс с палави лесбийки?!

Това разкри самата Андреа. Тя публикува част от съобщенията, изпратени й от сексапилни дами. В тях лесбийки предлагат да бъдат интимни с киноманиачката. „Аз съм красива и палава девойка, която иска да бъде твоя любовница и приятел“, гласи едно от съобщенията.

Любимката на Гала обаче едва ли би се впуснала в авантюра с друга жена, тъй като от дълги години е сериозно обвързана, макар и да не го изтъква в публичното пространство. Половинката й се казва Иван, който е малко по-възрастен от нея и се занимава с финанси. С Банда Банда са заедно с от четири години.

Това е поредното ексцентрично предложение насочено към панелистката в „На кафе“. Преди няколко седмици тя се оплака, че редовно мъже й пращат снимки на мъжките си достойнства.