Андреа подготвя нова песен. Парчето се казва “Неблагодарен” и по всичко личи, че ще надмине успеха на “С теб да бъдем пак”, който пребори всички класации на зима 2009/2010.

Андреа ще е готова с видеото до 10 май, а песента е дело на Кости и Росен Димитров.

Високобюджетният клип е сниман два дни, като ще видим фолк звездата като ледена кралица и в роля – стил черната далия. Именно заради превъплъщенията й, на повечето моменти Андреа е без грим.

Екипът на Людмил Иларионов отново надмина себе си и този път за снимките бе използвана една от най-скъпите камери – Фантом.

“От доста време исках да снимам с такава, защото определно ще бъде нещо ново в моите клипове и именно камерата успява да направи наистина добри ефекти, но ще запазя в тайна останалото, за да е изненада”, каза блондинката.

По същото време в студиото, където се проведоха част снимките на “Неблагодарен”, се снимаше и американският филм “Конан варваринът”. Декорите на клипа бяха специално изработени, за да наподобяват Аляска - с няколко тона изкуствен сняг и с доста замръзваш ефект.

Междувременно певицата жъне успех след успех на международния музикален пазар като първата и единствена фолк-звезда със световни дуетни партньори. След хита на Sahara с Боб Синклер и Шаги, на Андреа й предстои дует с Mario Winans, чийто продуцент е Пъф Деди. Парчето се казва “Mine” и ще бъде заснето в Кан.

Заради световните си успехи родната изпълнителка, която направи истински фурор и с малката си роля в “Мисия Лондон”, засне ексклузивна фотосесия, облечена в последната колекция на Версаче за сезона пролет-лято 2010г.

източник: slusham.com