Сред многото призове, които Андреа получи за успехите си през изминалата година, песента "Едно" определено ѝ донесе доста позитиви, макар и да се появи в края на 2011-та.

Феновете останаха впечатлени от дуета ѝ с Борис Дали и сингълът им светкавично се нареди сред фолк хитовете, пише signal.bg. Няколко месеца по-късно освен, че не излиза от чартовете и DJ-ските сетове, парчето спечели и музикални отличия.

Дуетната песен на Андреа и Борис Дали първо заслужи признанието на зрителите на телевизия "Планета", а след това стана и "Дуетна кавърверсия на годината" на наградите "Нов фолк".

Малко преди да получи втория приз за парчето "Едно", изпълнителката сподели пред Signal.bg: "Много се радвам, че "Дуетът на годината" дойде при нас с Борис Дали, защото това в момента е най-любимата ми песен и наистина по моите участия много я харесват".

Андреа няма нищо против следващо творческо сътрудничество с Борис Дали и дори подчертава:

"Напълно възможно е, но за лятото сега ще заложа на самостоятелно парче, може би по-нататък, защото Борето е много добро момче, с него много добре си паснахме и се разбрахме".