Фолк дивата Андреа буквално не прилича на себе си. Доскорошният секс символ вече е двойница на Мис Пиги.

Лицето й е подпухнало, носът потъва в бузите, а очите трудно се забелязват между тоновете грим. Единственото нещо в нея, което не се е променило, са изкуствените руси кичури.

Андреа е известна със склонността си да ходи гола. Но при участието си в предаването „Папараци" в неделя вечер изглеждаше странно подута. Вероятно за да го прикрие, бе избрала нетипични за нея затворени дрехи, които оставяха открито само деколтето. Гърдите й обаче, също като лицето, изглеждаха напомпани не като от силикон, а както става, когато човек напълнее. Това предизвика серия въпроси у зрителите. Или е бременна, или е дебела, заключиха всички, които видяха промяната в нея.



Андреа често говори за бъдещите си деца, но признава, че все намира причини да избегне забременяването. Досега не се била почувствала готова за бебе. В момента обаче изглежда точно като жена в началния стадий на бременността.



Още когато стана ясно, че напуска „Пайнер", много от феновете й заподозряха планове най-после да дари с наследник половинката си Кубрат Пулев. Ако моментът е дошъл и Андреа наистина носи бебе, ще изкара най-тежките първи месеци от бременността си, съсипвайки се от работа. Графикът й е пълен с участия чак до Нова година и по нищо не личи, че планира да ги спре.



Много е вероятно обаче стресът от промяната в работното място да е казал тежката си дума и да няма никакво бебе, а килограмите й да са следствие от прекаляване с храната. Андреа от години има проблеми с бързото качване на килограми. Няма да е чудно точно сега да е отпуснала двата края и да се тъпче като за последно в опит да пребори стреса, че вече не е обикновена певица, а и продуцент.

Снимки: "Папараци"