Попфолк певицата разказа, че на наградите на телевизия "Планета" планирала да изпълни последната си песен с Азис, само че той бил ангажиран и трябвало да измисли друг вариант.

Андреа тази година получи приз за "Оригинално присъствие на концертната сцена".

В тази връзка тя призна, че се стреми винаги да провокира интереса на публиката и вероятно именно по тази причина не рядко показва малко повече гола плът, отколкото е необходимо. Не обичала да повтаря изявите си и държи винаги да измисля нещо ново и интересно.

"Няма как, трябва да има изненада! И ако това е да покажа песен, нека да е", каза певицата пред signal.bg.

Според нея е важно да се прави разлика между шоу спектакъл на голямата сцена и комуникацията с публиката. Контактът с феновете бил необходим повече за участията по заведенията, макар че не е за пренебрегване и по концертите.

"Когато се говори за шоу спектакъл, това е един вид сценография - това са идеи, това са изпълнения на тези идеи, защото е трудно да намериш екип от хора, които да те разберат, че по принцип музиката, костюмите, хореографията, дори самото ти настроение и усещане на сцената трябва да са съчетани в едно. Хубаво е ако можеш да впечатлиш хората, да ги изненадаш по някакъв начин. Те затова са дошли, за да видят нашите песни, представени по друг начин", коментира половинката на Кобрата, цитира blife.bg.