Големият губещ от дългото кроше на Владимир Кличко в петия рунд на сблъсъка му с Кубрат Пулев май ще се окаже половинката на Кобрата - Андреа.

Фолк дивата се беше наточила за пищна сватба на боксовия ринг, която да се превърне в светското събитие на година, но отново отива в трета глуха сред приоритетите на любимия си.

Двамата са заедно вече пет години, а от 2012-а открито кроят планове да узаконят съжителството си пред Бога и държавата. Той й беше обещал, че бие ли Кличко, я взима за жена веднага.

Кобрата и Теодора, както е рожденото име на певицата, постоянно са принудени да отлагат щастливото събитие. „Искаме да станем семейство и да имаме деца в момент, когато те ще бъдат нашият приоритет, а не кариерите. Не мога да си помисля хлапетата да бъдат подмятани на баби, лели и други роднини", твърди фолк дивата.

В събота вечерта тя се надяваше, че голямото чакане вече е приключило, но попадението на украинския гигант сложи край на мечтите й. След поражението в Хамбург Кубрат Пулев ще падне поне с 3-4 места в световната ранглиста, където дълго време заемаше втората позиция, и ще му се наложи да гради кариерата си на професионалния ринг наново.

Това означава нови безкрайни тренировъчни лагери на Белмекен и месеци в германските зали, които ще разделят влюбените птички за неопределено време. Така годежният пръстен, който Кобрата подари на Андреа, няма да бъде надграден скоро във венчална халка, за която момичето отдавна мечтае.

Добре известно е, че Кубрат Пулев не обича блондинката да му се мотае в краката, когато има важни мачове. Традицията бе спазена и този път, като Андреа остана в София да гледа по телевизията мача му с Кличко. Самата тя призна в предаването „Папараци" по БиТиВи, че изпада в истинска истерия по време на сблъсъците на половинката си и крясъците й неведнъж са принуждавали съседите да викат полиция да „укротява опърничавата".

„Налага се да заключвам кучето в другата стая, защото така викам и подскачам, че горкото животинче изпада в шок и вие на умряло", сподели изпълнителката.

„В събота вечерта беше страшно. Рева, крещя и чупи", разкриха близките на Андреа, пише ''Всеки ден''.

ВИЖТЕ ВИДЕО: