Пословично бе приятелството между плеймейтката Николета Лозанова и фолк дивата Андреа, но нещо сложи край на тази връзка.

Досега не беше ясно какво точно седи в основата на тази раздяла, но вече нещата започват да изплуват.

След като двете красавици постоянно демонстрираха „любовта“ си една към друга, се появи нещо или пък някой, който развали идилията им.

Вчера Андреа направи стъпката обаче, с която откровено показа на „приятелката“ си, че преминава в „другия отбор“. Фолк дивата отбеляза, че харесва страницата на врагинята на Николета Лозанова – Алисия, пише kliuki.bg.

Веднага се намери една от фенките на Ни Ло, която да й сподели за решението на Андреа да зареже тотално приятелката си. „Андреа хареса ALISIA (Official). забавноооо“, гласи посланието на момичето.

С тази си постъпка Андреа тотално предаде Николета и открито й заяви, че колкото и Ники да се опитва да се сприятелят отново, това няма да стане, коментират ожесточено форумци. Припомняме ви, че Ни Ло направи няколко отчаяни опита да си върне старата дружка, но безуспешни.

След като приятелството им се разтрогна, плъзнаха най-различни версии, една от които бе, че Андреа не е одобрявала това, което Николета извърши, мърсувайки с мъжа на колежката й Алисия – Валери Божинов. Андреа досега не е показвала симпатии към Алисия, вероятно за да не накърни Лозановото достойнство, но сега, след като отношенията им са доста по-хладни, може би фолк дивата ще признае защо така рязко се отдръпна от Николета.