Фолк певиците на "Пайнер“ се отдадоха на алкохола след последния си концерт в Плевен.

Звездите решили да повилнеят в местната дискотека "Анаконда" и за отрицателно време се озовали "в джаза“, информира ни очевидец на купона. Андреа, Галена и Преслава били във вихъра си през цялото време и обръщали водка след водка.

Към 3.00 на Преси й прилошало и се наложило колежките й да я водят до стаята й в хотел "Ростов".

Най-деен в компанията обаче бил Константин. Той и собственика на заведението Стоян Томов-Крокодила били доста близки приятели. Разбрахме, че в петък срещу събота(16-ти срещу 17-ти) Коцето имал участие в същата дискотека заедно с Борис Дали и Илиян, и там посрещнал рожденния си ден.

Рожденникът и Крокодила притичвали през 5 минути до офиса на клуба и за никого не било тайна, че са "на черешата". Същото упражнение се повторило и след концерта на "Пайнер" в Плевен.

За малко да се стигне и до саморазправа между Илиян и Коцето, доверяват източниците ни. Ромският певец бъзикнал нещо Константин, който вече видимо бил под влиянието на дрогата и не разбрал шегата. Коце се провикнал към колегата си: "Ще ти го тура в устенцата, ей!". Само бързата намеса на Борис Дали предотвратила по-сериозен скандал.



Koнстантин отдавна има проблеми с наркотиците. Преди време Райна го остави именно заради пристрастеността му към белия прашец.