През първата половина на август блондинката има едва... 2 участия, показа проверка на "България Днес".

В разгара на лятото изпълнителките от кръшния музикален жанр буквално са засипани с покани за участия, но при Андреа положението е коренно различно. Нещо повече - атрактивните попфолк имена гостуват предимно в нощни заведения по Черноморието, тъй като там дискотеките са пълни и стават най-мащабните партита.

Дори Андреа да получи покана, участието й остава далеч от морето. Преди няколко дни тя пя в дискотека в Студентски град в столицата, където в момента обстановката е пустинна и почти няма обитатели в традиционно купонджийския квартал. За този уикенд блондинката има планирано гостуване в нощно заведение в Пловдив, но отново ще е на стотици километри от морските курорти.



За справка, големите имена в жанра Преслава и Галена имат по 5-6 участия на седмица и постоянно кръстосват страната, тъй като поканите валят от най-различни места. Случва се в два поредни дни да пеят в напълно противоположни краища на България, което е изключително изморително, но финансовите постъпления са повече от отлични. Лятото се определя за фолкизпълнителите като урожай и затова те загърбват буквално личния си живот, за да изкарат добри пари. Традиционно те избират да почиват през септември и октомври, но никога не го правят в разгара на летния сезон.

"Положението на Андреа реално се усложни, откакто напусна "Пайнер". В този смисъл тя сама си е виновна, защото вероятно е знаела какво ще последва. Хората, които напускат компанията на Митко Димитров, са обречени да нямат участия. Могат да си уредят нещо епизодично, но професионалният живот от миналото му с натовареност от ангажименти си остава... в миналото. Вероятно Андреа не се чувства добре от тези факти, но това е цената, която изпълнител трябва да плати, за да работи без "Пайнер", коментираха пред "България Днес" музикални експерти.

Покрай преждевременния залез на музикалната кариера на Андреа изпълнителката е насочила силите си към друго начинание. Наскоро фолкпевицата откри нов магазин за дрехи в София. Идеите за тоалетите са на самата изпълнителка, която активно участва в управлението на бизнеса, тъй като в момента има доста повече свободно време.

"Андреа едва ли се притеснява за финансовото си положение, тъй като може да разчита на подкрепата на приятеля си - боксьора Кубрат Пулев", обясниха наблюдатели на професионалния живот на фолкпевицата. Той е и силна морална подкрепа за нея, като се появи на нейно участие миналия месец в столична дискотека, където празнува с половинката си до ранни зори.