Андреа, която загатна чрез публикация в Инстаграм, че вероятно е сложила край на дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев, отново направи така, че да прикове вниманието. Певицата се показа чисто гола от ваната. Феновете й разтълкуваха това като опит тя да дразни Кобрата.

Според вестник „България днес“ обаче тя просто си търси ново гадже. Докато беше още прохождаща в шоубизнеса, Андреа често показваше, уж неволно, я дупе, я гърда. От няколко дни, откакто обяви, че е необвързана, Андреа започна да пуска все по-разголени кадри в социалните мрежи. Блондинката не крие почти нищо на скандално фото, на което е полегнала чисто гола, насапунисана с пяна във ваната. "О, птица на душата ми, отлети сега, защото притежавам сто крепостни кули", пише русата фурия под снимката. На друга снимка тя се дупи с еротичен бански край басейн.


За последно Андреа шашна феновете си в нощен клуб във Видин, където изпя хитовете си. Самата звезда обяви при раздялата си с Кобрата, че е прекалено млада, за да се омъжи, но и прекалено стара, за да играе детски игри.
Междувременно Кубрат си пусна снимки от Палма де Майорка, на които се вижда как тренира усилено въпреки жегата. Той се усмихва широко и не крие доброто с настроение.