Андреа опита да обясни издънката си в пловдивско заведение със стори в инстаграм. Преди дни блондинката паникьоса купонджиите, като се изсекна в салфетка, която взе от пода, а после отново я хвърли обратно, въпреки изискванията за висока хигиена в последно време. Феновете веднага помислили, че тя може да е болна от коронавирус, но Андреа има друго обяснение. "Скъпи приятели, искам да се извиня за поведението си на последното ми участие!

От 10 години имам проблем с това, блокират се водните канали и не мога да дишам (синузит)! Подобна ситуация ми се е случвала, но не съобразих, че може би хората около мен ще се паникьосат, заради върлуващия вече и в България коронавирус! Искрено се извинявам, не бих искала да дам подобен пример като публична личност на почитателите си! Не съм болна, наложително за мен бе да имам въздух, за да довърша участието си!" - гласят думите на Андреа.

Партито в Пловдив с участието й бързо бе показано в мрежата, а после се видя и по телевизията и бе кръстено от потребителите "Коронавирус парти". То провокира поредица от коментари, като част от най-верните й фенове обявиха, че певицата няма нужда да се извинява и на всеки може да се случи да има проблеми с носа. Остава въпросът защо трябва да търсиш решение в салфетка от пода и толкова ли е трудно после да я хвърлиш в кофата.

снимка:инстаграм андреа