Фолк певиците Андреа и Галена премериха не само гръдни обиколки в Холивуд, но и отличия. Двете изпълнителки се окичиха с призове от престижната церемония Big Apple Music Awards 2018.

Андреа взе статуетката за „Най-добър изпълнител на Балканите”, който самата тя определи като най-значимото отличие в кариерата й до момента. Колежката й Галена пък стана "Най-добра българска певица".

На церемонията по връчването на наградите присъстваха и други популярни изпълнители от различни държави. Сред наградените бяха Faydee, Red One, Haifa, Alexandra Stan и много други. Хитовия продуцент Надер Хайат по-известен като Red One, беше забелязан в компанията именно на Андреа, близки до българската изпълнителка издават, че именно в Холивуд, може би работят заедно по общ проект.

Big Apple Music Awards се състоя в легендарния Dolby Theatre в Холивуд, Калифорния. 

Регионални награди на Big Apple Music Awards са създадени за отличие на най-успешните изпълнители в музикалната индустрия на отделни страни, като е необходимо номинираните имена да бъдат подкрепяни с гласуване в социалните медии от почитателите си. Big Apple Music Awards са създадени през 2004 година и се провеждат ежегодно, като церемонията по награждаването на BAMA 2018 се излъчва в 75 държави и се наблюдава от над 1 милиард зрители.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on