Андреа и Кобрата са готови да станат родители. Това стана ясно от телевизионно интервю на Кубрат Пулев, който отговори и на въпроси, свързани с личния му живот.

Двамата с фолк певицата са заедно от доста години, а шампионът признава, че на сватбата децата правят истинското семейство.

"Винаги съм казвал, че сватбата не е до такава степен важна. По-важното е двама души да се разбират, а най-важното е детето и децата. Тогава те стават семейство", подчерта той.

"Аз мисля и съм готов за семейство. Но трябва да се напаснат нещата и малко по-методично да работим в тази насока", заяви той и подчерта, че и любимата му е готова да стане майка: "Вече и тя иска! Ще видим".

Кобрата призна, че не е от най-романтичните: "Важно е отношението към човека, важно е уважението между двама души. Когато то изчезне, всичко е загубено".

Не крие, че понякога с Андреа имат пререкания. Определя себе си като по-търпелив: "Жените са по-емоционални по природа. Но пък и това си има своите силни страни и хубост. Това също е важно".

По отношение на ревността е убеден, че я има и двете страни: "Ревността донякъде е страх, донякъде е егоизм. Борбата е постоянна. Трябва да сме обективни и към нас самите, за да може да преценим ние ли сме грешни или отсрещната страна".