Андреа и Кубрат щели да сключат брак през тази година. Новината бе съобщена от известната астроложка Оксана Хорват.

Очаквало се двойката да има две общи деца, а бъдещата съпруга бе сериозно предупредена, че Кобрата е стабилен човек, който трудно се поддава на манипулации.

Гадателката позна, че Андреа се занимава с изкуство и категорично предсказа, че ще има перфектни възможности за актриса. Именно този потенциал трябвало да бъде развит в срок от 12 месеца, защото през 2013 щяла да претърпи сериозна трансформация в кариерата и да израстне професионално.

От своя страна Андреа отрича слуховете, че на няколко пъти е отказвала брак на Кубрат. Тя обяснява, че няма смисъл да се бърза в това нещо, защото в момента и двамата развиват успешно кариерите си.

Русокосата певица споделя, че подкрепя любимия си във всяко негово начинание и заявява, че всяка силна жена трябва да има още по-силен мъж до себе си. Европейския шампион пък признава, че гаджето му  била ''прекалено голяма глезла'' и ''много тънкообидна''.

Според него обаче дамите са си такива като цяло, просто искат внимание и трябва да им се угажда.

Професионалният боксьор е категоричен, че няма да прости изневярата, защото я смята за предателство и последиците от нея са необратими, тъй като всичко се обезсмисля, пише slava.bg.