Две от най-хитовите родни изпълнителки Андреа и Преслава пяха пред руска публика в Московския Кремъл.

Певиците получиха специална покана да се включат в мащабния концерт „Tashi show”, организиран от страната домакин. Пайнерките са единствените български изпълнители, след голямата Лили Иванова, които са имали възможността да пеят на сцената на Двореца и да се изявят пред огромната публика на мащабното събитие, което ще бъде излъчено по най-популярното тамошно радио Восток FM. Освен тях в мероприятието участвали и много други руски и арменски звезди.



По време на посещението си в руската столица Андреа и Преслава не пропуснали да посетят и няколко шопинг центъра. Двете певици се отдали на обиколки по магазините, за да се запасят с тоалети от последните модни тенденции, както и за да купят подаръци за любимите си хора.

Междувременно, докато Андреа бе в Русия, тук в България новото й парче с Джордан „Искам нещо от теб“ постигна огромен успех. Само 24 часа, след излизането на проекта, песента вече е гледана над 100 000 пъти в най-популярният музикален портал в Интернет. Освен това парчето се радва и на невероятен интерес във всички клубове в страната, DJ-ите, на които признават, че вече е тотален хит.