Изглежда се заформя конфликт в поп фолк средите и този път той е между Райна и Андреа.

Поводът за тази вражда е текст на песен, създаден от Мариета Ангелова. В социалната мрежа Facebook брюнетката написа "бележка" - обръщение към русото изкушение Андреа, в което я "обвинява" в кражба. Ето я и нея:

"Скъпа Андреа, когато решиш да взимаш текс, за който не си платила и от който си се отказала ,а после текстописката го чува в песента ти, помисли ли, че може да има някой, който вече да го е купил, изпял и  т.н... Коментарът е излишен... Не се чудете, че новата ми песен ше остане без клипът, който трябваше да снимам, просто се налага да се записва отново, с нов текст, заради русата амбиция, която дори не е сметнала за необходимо да извести Мариета Ангелова, за това, че все пак ще използва половината й текст! Всяко зло за добро. :) От моя страна проблемът е равен на 0... Весел празник!"

Очевидно е станало някакво недоразумение, от което в случая губещата е Райна. Македонското девойче си е дало парите за песен, която така и няма да получи.

Андреа от своя страна не й остана длъжна и публикува на своята стена във Фейсбук следното нещо:

"Скъпа Райна, със съжаление разбирам, че имаш проблем. Знаеш, че активно участвам в изготвянето на песните си. С удоволствие ще ти помогна да промениш и твоята. Спокойно не е настъпил краят на света ! Защото в момента ми приличаш на жена, която се оплаква, че преди нея съм си купила роклята, която тя е харесала ?! Мисля, че това не е повод да се създава трагедия ;) ;) ;)"