Андреа е удовлетворена от развитието на музикалната й кариера у нас и извън страната.

Наскоро хърватският сайт Folk Estrada я обяви за "Най-популярната звезда на Балканите", в специално инициирано допитване, състояло се във Facebook.

Във връзка с това признание, фолк звездата на "Пайнер" коментира пред signal.bg:

"Забелязвам на доста мои участия, които са свързани не само с български общности, а със сърби, турци - балканско парти, ако мога така да кажа, че доста от тях знаят песните ми, но не тези, които бяха хитове в България, а точно песните, които не станаха големи хитове тук, от сорта на "Хайде, опа", "Излъжи ме", "Употребена" - това са едни по-модерни песни и като че ли на Балканите те много се котираха. Много се радвам, защото на тези балкански партита идват около 1000 - 1500 човека, за да се забавляваме заедно. Радвам се и благодаря на сайта, че ме удостоиха с тази награда, за мен е голямо удоволствие, но мисля, че това е нещо мъничко... Аз имам големи амбиции за тази година".

Андреа не разкри подробностите за новите професионални цели, които си поставя, но призна, че става дума за международни проекти. "На този етап ще запазя всичко в тайна. Нека изчакаме още малко" - каза тя и поясни, че не се притеснява от конкуренти, които биха могли да взаимстват идеите ѝ, защото: "Има някои неща, които не могат да се откраднат, да се взаимстват, но аз не се страхувам от това. Просто не искам да урочасвам нещата. Аз съм такъв човек, че не говоря преди да е станало" - обясни тя.