Нямаше ги тумбите колежки пайнерки, нямаше кичозни ромски оркестри, липсваше блясък на купона, провел се в лъскаво столично заведение в понеделник вечерта.

Основна вина за това имат останалите певици от ''Пайнер'' – те бойкотираха рожденичката. По необясними причини колежките й тотално я отсвириха и не се проявиха на промоцията на новия й клип ''Лоша''. По тази причина скромното парти на ''блондинката'', което бе и по случай ЧРД-то й, започна с цял час закъснение.

Андреа нервно тропаше с крак зад колисите във Военния клуб и се надяваше някой да се появи. Коментарите за изнервящото закъснение бяха, че ''Андреа вече е лоша и нарочно закъснява'', а всъщност тя до последно се надяваше все пак някой да се е сетил за нея, пише skandalno.net.

Единствено Анелия и Галена уважиха изпълнителката на ''Лоша'', като привлякоха цялото внимание и се превърнаха в звездите на вечерта. Другите, които се появиха на партито, бяха треторазредни фолкпевици, жадни за внимание – като Димана и Татяна, Люси и Пламена.

Сърдитата Андреа не изпя нито едно парче от новия си албум. Пусна на видеокасета клипа на ''Лоша'' и слезе от сцената. Нито един от присъстващите не разбра и дума от песента, защото озвучаването в залата беше под всякаква критика.

Оказа се, че гаджето на певицата – Кубрат Пулев, е организирал цялото събитие. То обаче бе лишено от блясъка и пищността, с които феновете свързват блондинката. Любимата на Кубрат спести разходи по шоу, тоалети и балет. Роклята на изпълнителката бе далеч от стандартите, които наложи напоследък – гърдите й бяха прибрани на сигурно място.