Половинката на Кубрат Пулев Андреа е напълно неузнаваема без тоновете макиаж, които маже по лицето си.

Потресаващи кадри на певицата показват как изглежда тя без грим сутринта, преди специалистите да почнат да рисуват по нея. Папарашките снимки бяха изпратени от участник в хитовия конкурс „Стани папарак" на Николета Лозанова и предаването „Поверително от Н. Л.".

Андреа била забелязана рано заран след участие на паркинга на несебърски хотел в компанията на своя стилист Вили, който забранил певицата да бъде снимана и интервюирана. Благодарение на бързите си реакции кандидатката за папарак от Бургас Десислава Райчева обаче успяла да улови погрознялото от кръчмарския нощен живот лице на Андреа, която без бронзант, очна линия, червило, изкуствени мигли и пудра изглежда като пресъхнал ошав. Фотографката от морския град бе възнаградена от предаването със скъп апарат, с който да продължи да снима звездите.



„Много дърта, бе! Тя била направо ужасяваща, как може въобще да не се грижи за себе си, а само да си прикрива недостатъците с тонове грим", коментираха втрещени зрителите на „Поверително" по ТВ7, пише ''Всеки ден''.

Само това да й беше недостатъкът на Андреа. Тя вече няколко пъти демонстрира абсолютно безразличие към мнението на околните, след като се появи облечена твърде неприлично и разголено на публични места. Другият й коронен номер е да се държи и говори просташки на благотворително събитие например, с което тотално унижава своята уважавана от милиони българи половинка - боксьора Кубрат Пулев.

На сцената попфолк изпълнителките винаги се стараят да изглеждат доста атрактивно. Много грим, предизвикателни тоалети, прилежно направени прически и обувки на ужасно високи токчета са задължителните елементи от външния им вид. Явно обаче в реалността нещата са напълно различни. Разчорлени коси и пъпчасало лице - това са само част от подробностите, които лъсват, когато певиците са неглиже.