Фолк певицата Андреа вероятно е бясна на гримьора си.

Блондинката се появи на светско събитие в компанията на едни от най-популярните родни красавици у нас, но за съжаление попадна в светлините на прожекторите, не с бляскава визия, а с ужасен грим-гаф.

Издокараната в черна полупрозрачна рокля певица, показваше щедро гърди и позираше уверено пред фотографите, без изобщо да подозира какво улавят обективите им.

Очевидно гримьорът на изпълнителката бе решил да ''озари'' лицето й, използвайки светъл коректор и бели сенки за зоната около очите.

Ефектът от мазилата обаче бе повече от плачевен. Светкавиците на апаратите изкараха светлия тон на кадрите и така Андреа се сдоби с чифт нелепи ''очила''.  Нищо неподозиращата певица позираше с премрежен поглед, излъчвайки сексапил на прегоряла алпинистка.

*Снимки: Булфото

Естествено, кадрите, които се появиха в официалния й профил бяха туширани, кожата й бе изгладена и сияна - като за корица на списание.

А за да успокоим певицата, можем да й кажем, че с подобен грим-гаф могат да се ''похвалят'' и редица световни звезди - снимки на техните издънки с макиажа вижте и