Попфолк фурията Андреа най-накрая коментира скандала около плъзналото клипче в Интернет от наградите на „Планета“, на което се вижда как гримьорът Кирил Чалъков прошепва нещо в ухото й, докато Галена и Преслава са на сцената (вижте видео по-долу).

По-всеобщо мнение той казва „глупачка“ по адрес на една от двете изпълнителки.

"Това са страшни глупости! Аз не помня какво съм яла вчера, ще помня какво ми е казал Кирил Чалъков тогава… Недейте така, моля ви! Не знам откъде идва цялото нещо, но е много глупаво хората да се занимават с това. Наистина не помня какво е било, но в никакъв случай не е било някаква обида, както изопачават нещата хората", споделя Андреа пред "Нов фолк", цитира kliuki.bg.

Певицата добавя, че лично тя е доволна от наградите, които взе. Радва се, че и публиката я е приела толкова топло.

„По време на моето изпълнение на „Не ги прави тия работи“ и „Късай етикета“ наистина всички пяха с мен и беше уникално. Доста се радваше публиката и когато обявяваха името ми в номинациите. Почувствах се много щастлива и за първи път толкова обичана. Осъзнах, че явно за последните 4 години, в които съм на сцената, съм успяла да спечеля сърцата им“, вълнува се Андреа.

Припомняме:

Фолк певицата Райна публикува във Фейсбук видеото от скандалното награждаване на Галена, при което тя бе освиркана, а публиката скандираше името на колежката й Преслава. Под публикацията Райна написа следния коментар:

„Я ДА ВИДИМ КОЙ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ ПО УСТНИ,ПОБЕДИТЕЛЯТ ПЕЧЕЛИ ...ПОСЛЕ ЩЕ ГО ИЗМИСЛЯ...ВЪПРОСЪТ Е ,КАКВО КАЗВА К.ЧАЛЪКОВ НА АНДРЕА В МИН.2.59 ??-хохо”.

Досетливи фенове на певицата успяха да отгатнат какво именно е имала предвид тя. Оказва се, че според нея гримьорът Кирил Чалъков казва в ухото на Андреа думата „глупачка”, която се отнася или до Преслава, или до Галена.

В крайна сметка Райна признава, че е публикувала клипчето не, за да обсъжда колежките си, а за да покаже какво всъщност се нарича "приятелство" във фолк гилдията.

Вижте фотогалерия:

А ето и видеото, което стана обект на коментар: