Андреа е изключително щастлива с Кубрат Пулев дори в тежката карантина, потвърди самата тя в чат с фенове. Певицата готви на спортиста и прекарва времето на самоизолацията гушната в прегръдките му пред телевизора.И не само това-май двойката чака бебе, но засега певицата не иска да говори открито по въпроса. Тя обаче намекна, че е бременна от Кубрат Пулев. "Мислиш ли вече за деца?", попита фен Андреа. "Откъде знаеш? Може би не казвам всичко", отвърна изпълнителката.

На абсолютно директния въпрос дали е трудна, половинката на Кобрата отсече, че не обича да говори за личния си живот и така допълнително подсили спекулациите, че ще дари с първи наследник К. Пулев.

Двойката се събра след временна раздяла миналата година и още тогава техни приятели прогнозираха, че двамата нямат да чакат дълго и ще работят по въпроса на наследник.

Напоследък Андреа качва все стари свои снимки в социалните мрежи, а на видеата се вижда само горната част от тялото й, така че нищо чудно да крие бременно коремче.

Темата за деца е болна при фолк фурията. От години тя и спортиста правят опити да забременее. В светските среди дори се коментираше под сординка, че тя е минала и през инвитро процедури, но самата звезда никога не е говорила по този въпрос. Дори се предполага, че в следствие на интервенциите е напълняла.

снимки: инстаграм