Андреа е една от претендентките за престижната награда "Изпълнител на 2012".

За нея изминалата година бе една от най-успешните, тя затвърди позициите си не само в България, но направи сериозен пробив и в Сърбия.

Тази година провокативната певица си е поставила задачата наистина да пробие на западния пазар, пише Супер 19'.

В началото на месеца пък се появиха слухове, че някои от поп фолк звездите искат баснословните суми между 20 и 40 хил. лв за участията си по частни партита.

Една от най-активните в тези среди е именно Андреа, която опроверга тези твърдения. "Според мен подобни суми са абсолютно нереални. Хонорарът зависи от това кой е изпълнителят, къде е самото участие и много други фактори", коментира любимата на Кубрат Пулев.

Все пак изпълнителката на "Искам, искам" отказа да разкрие каква е нейната тарифа, за да забавлява публиката. "Не съм избрала аз международната сцена, а тя избра мен. Така се случи, че нещата, които направих там се харесаха и имам успех. Ако мога да съчетая нещата ще бъде най-добре", коментира Андреа интереса към нея извън България.

Фолк певицата имаше и нов повод за гордост, след като се окичи с титлата "Първа дама на българския спорт". Красавицата получи честта, когато силната й половинка Кубрат Пулев бе избран за спортист номер едно на 2012-та година. "Много съм щастлива за успехите на Кубрат и затова че стана "Спортист на годината", защото наистина го заслужаваше", каза тя.

Според нея Кобрата е достатъчно амбициран и няма нужда от по-особена стимулация, а по-скоро той я мотивира в нейните начинания. Певицата призна, че мечтае да види Кобрата как излиза на ринга на някое от английските й парчета.