Талантът на фолк певицата Андреа често бива подценяван. Има ли го, или пък не, няма никакво значение, тъй като фурията успя да изкара близо 30 000 лева само за няколко часа, без особени усилия.

Оказа се, че шампионка по лапането на големите хонорари по Нова година е половинката на Кубрат Пулев. Само за около 3 часа тя напълни трезорите на фирма „Пайнер“ с 24 бона. Офертите за изпълнителката са били десетки, включително и такива в чужбина.

Стандартният „пакет“ на Андреа е 4 000 левчета за 1 час отваряне на уста, без възпроизвеждане на истински звук (на плейбек). На Нова година всички знаем, че тарифите се вдигат, а бъдещата Пулева е оценила, че трябва да вдигне изискванията си само двойно – на 8 000.



Два часа преди старта на 2014 година чалга фурията е имала програма в тузарска кръчма в Драгалевци. След 00:00 часа движила джуки в едно от заведенията на Петко Димитров, а в още по-късните часове – в Студентски град, пише в. "Всеки ден", цитира hotarena.net.

Андреа се похвалила пред приятелки, че почитателите развързали кесиите в Новогодишната нощ. Тя успяла да събере 6 000 лв. бакшиш, без да се налага да сурвака. Тях няма да отчита нито пред Митко Пайнера, нито пък пред НАП.